25 februarie 2022 • JW MARRIOTT HOTEL
25 februarie 2022

Prezentare

Big Idea Conference este despre tot ce este nou in marketing si advertising. Timp de o zi, unii dintre cei mai cunoscuti creativi romani si manageri de brand-uri apreciate s-au reunit pentru a impartasi idei inedite, experiente relevante si tactici care dau rezultate.

Despre eveniment

Championing Creative Excellence

Creativitatea este astazi un factor de diferentiere important in lumea marketingului. Si nu doar in marketing. In orice domeniu, solutiile creative sunt adesea mai eficiente, oportune sau apreciate de clienti. Big Idea a adus in prim plan ideile unor creativi apreciati in industrie si experientele unor manageri de brand din importante companii, pentru a face fata tuturor provocarilor intr-un mediu de business care se transforma rapid si isi cauta drumul catre noua normalitate.

Supercharge Your Creativity and Leadership

Intr-un moment in care suntem bombardati cu informatii din toate partile, o conferinta poate fi cel mai bun loc in care sa afli tot ce este nou in marketing si advertising, sa intalnesti oameni care iti impartasesc valorile si chiar viziunea, sa dezbati idei si sa intri in culisele unor campanii apreciate si chiar premiate. Big Idea Conference a fost o experienta care a pus in evidenta tendintele cu impact in publicitate si comunicare.

Building Creative Campaigns

Practicieni recunoscuti au fost invitati sa vorbeasca in conferinta, punand accent pe strategii de succes, subiecte relevante pentru orice om din agentii si bune practici pentru specialistii din companii. Mai mult, evenimentul a oferit o incursiune in mintea consumatorului roman, prin studii de piata relevante si informatii de ultima ora. Impreuna, participantii si vorbitorii au fost mai aproape de audientele brandurilor.

#BIGIDEA23

Urmareste-ne in social media pentru noutatile editiei si surprizele pe care le pregatim participantilor.
  • Hosting by Host-Age.ro