4 IUNIE 2024 • JW MARRIOTT HOTEL
4 IUNIE 2024 • BUCURESTI HOTEL JW Marriott
Participare

Participare

Big Idea Conference revine cu o noua editie pe 4 iunie la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Pentru a va inregistra la eveniment, va rugam sa completati unul dintre formularele de mai jos. Evenimentul se va desfasura cu audienta doar in sala de conferinta.

INSCRIERE PARTICIPARE CU PLATA

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie la Big Idea Conference. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp in Inbox si adauga adresele contact@bigidea.ro si office@evensys.ro la Contacte.

ACREDITARI MEDIA, BLOGGERI & COMMUNITY MANAGERS

Reprezentantii media, creatorii de continut si managerii de comunitati online pot solicita o acreditare la eveniment. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile.

Invitatiile la eveniment vor fi distribuite incepand cu 1 mai, in mai multe serii, pana pe 31 mai. Te rugam de aceea sa verifici in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folosesti Gmail. Solicitarile neconfirmate in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 4 mai 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 5 mai 2024 – 24 mai 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 25 mai 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 25 mai 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.

  • Hosting by Host-Age.ro